You are here

PEAK’s Virtual 2021 Conference on Inclusive Education

Below is a listing of the preliminary conference schedule at PEAK's Virtual 2021 Conference on Inclusive Education. These times can be used as a general guide for planning your itinerary. Actual agenda times are subject to change without notice.

Day 1- February 18, 2021- Thursday

TimeEvent
10:00 - 11:30 am:Keynote and Opening Remarks (1.5 Hours) – Doug Fisher
11:30 - 12:00 pm:30-Minute Break
12:00 - 1:30 pm:Breakout Session (1.5 Hours)
10:15 - 10:45 am:Break & Exhibit Time
3 Sessions Run Simultaneously
1:30 - 1:45 pm:15 Minute Break
1:45 - 3:15 pm:Breakout Sessions (1.5 Hours)
3 Sessions Run Simultaneously
3:15 - 3:45 pm:Infinity/ Social Group Time (Coffee and Conversation)

Day 2- February 19, 2021- Friday

TimeEvent
10 - 11:30 am:Coffee and Keynote (1.5 Hours) - Shelley Moore
11:30 - Noon:30-Minute Break
Noon - 1:30 pm:Breakout Session (1.5 Hours)
3 Sessions Run Simultaneously
1:30 - 1:45 pm:Minute Break
1:45 - 3:15 pm:Breakout Sessions (1.5 Hours)
3 Sessions Run Simultaneously
3:15 - 3:45 pm:Infinity/ Social Group Time (Dance Party and Karaoke)

Day 3- February 20, 2021 – Saturday

TimeEvent
10 – 11:30 am: Keynote and Opening Remarks (Self Care Time) (1.5 Hours) – Hasan Davis
11:30 – Noon: 30-Minute Break
Noon – 1:30 pm:Breakout Session (1.5 Hours)
3 Sessions Run Simultaneously
3:15 – 3:45 pm: Infinity/Social Group Time (Self Care Group included – Yoga, Meditation, etc)